Wie ben ik en Wat doe ik

 

 

 

Ik ben Jolanda Hoevenaars

 

 

 

 

Vanuit mijn atelier in Sint- Oedenrode combineer ik creativiteit en hulpverlening. Creativiteit is een heel krachtig middel dat heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier.

Ik begeleid je, wanneer je meer uit jezelf wilt halen, behoefte voelt om je verder persoonlijk te ontwikkelen. Creativiteit in zou willen zetten als middel naar meer levensgeluk. Ik bied individuele begeleiding, die helemaal op maat voor jou en jouw hulpvraag is.

Samen gaan we werken aan jouw transformatie  "Je belastende verleden omzetten - in het- Positieve heden".

Ik gebruik een mix van creatieve begeleiding in de hele brede zin van het woord: schilderen, boetseren, rollenspel, klanken en trilling, spelen en bewegen. Samen in gesprek, gericht op bewustwording, zelfontplooiing en zingeving.

 

Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent.

 

Kunstzinnige begeleiding

Kunstzinnige begeleiding bij;

  • Loopbaanbegeleiding
  • Re-integratie
  • Burn-out of burn-out preventie
  • Psychische klachten

Mensen die met plezier naar hun werk gaan, zijn minder vaak ziek. Ze leveren betere prestaties en brengen positieve energie over.

Het doel van loopbaanbegeleiding is daarom dat iemand niet zomaar een ‘baantje’ vindt, maar echt ‘op zijn plek’ komt.
De gebruikelijke loopbaanbegeleiding bestaat vooral uit veel gesprekken, testjes en trainingen. Beeldende coaching is juist gericht op doen, voelen en ervaren.

Re-integratie 

Soms komen mensen in een situatie waarin werken niet meer mogelijk is. Ze zijn hun baan kwijtgeraakt, ze kunnen niet op eigen kracht aan de slag komen. Ze zijn vastgelopen en zitten voor langere tijd ziek thuis. Deze mensen zijn aangewezen op een re-integratietraject. Kunstzinnige therapie helpt hen aan inzicht in hun wensen en talenten.

Burn-out

Herstellen van de verbinding. Jij en dat wat je doet.
Als iemand langere tijd op de tenen heeft gelopen is er een gewenning ontstaan aan het drukte en veel dingen tegelijkertijd te doen. Het is heel moeilijk jezelf tot stilstand te brengen en in het moment zelf aanwezig te zijn.  Je te verbinden met wat je doet, aandacht te hebben voor waar je mee bezig bent. Dat betekent ook: stoppen met plannen en vooruitdenken.

Aan de hand van een intensief programma gaan we samen kijken naar wie je nu bent en wie je wil zijn.

" Je belastende verleden omzetten - in het -  positieve heden".

 

Psychische klachten

Ik begeleid mensen met Psychische klachten.  Door langdurige begeleiding in huiselijke sfeer werken we aan vertrouwen, zelfcompassie en perfectionisme persoonlijkheid krijgt kans om te groeien.  Creativiteit is een hulpmiddel in zingeving, structuur en het creëren van rust in een veilige omgeving.  Als nodig is begeleid ik ook buiten de deur, ik noem dit sociaal training, samen op pad met angst.  Leren omgaan met je eigen persoonlijkheid dat mogen wij allemaal leren. Ik probeer je stapje voor stapje mee te nemen samen er naar streven dat je zelf buiten de deur activiteiten durft te onder nemen. 

Samen gaan we kijken hoe we jou persoonlijkheid kunnen laten groeien.

Mensen met Psychische klachten kunnen ook een combinatie maken met Dagbeleving / Dagbesteding.

 

Informeer naar de mogelijkheden. 

Kijk ook eens op Boetseren naar beneden scrollen.

 

Tarieven

In overleg

 

Locatie
De gesprekken vinden plaats bij Leef & Vind. In overleg kan hier van afgeweken worden en het gesprek plaatsvinden op locatie. Eventuele reiskosten worden dan in rekening gebracht.

Vergoedingen
Sommige bedrijven vergoeden de kosten. 

 

 

Ik werk samen met;

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij;

 

 

 

 

Nieuwstraat 18

5491 VD Olland

+31 (0)413 795 129

Bel ons vrijblijvend

Openingstijden

Ma. - Do. 9.30 - 16.30 uur

Mail Ons:

info@leefenvind.nl