Wie ben ik en Wat doe ik

 

 

 

Ik ben Jolanda Hoevenaars

 

 

 

 

Vanuit mijn atelier in Sint- Oedenrode combineer ik creativiteit en hulpverlening. Creativiteit is een heel krachtig middel dat heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier.

Ik begeleid je, wanneer je meer uit jezelf wilt halen, behoefte voelt om je verder persoonlijk te ontwikkelen. Creativiteit in zou willen zetten als middel naar meer levensgeluk. Ik bied individuele begeleiding, die helemaal op maat voor jou en jouw hulpvraag is.

Samen gaan we werken aan jouw transformatie  "Je belastende verleden omzetten - in het- Positieve heden".

Ik gebruik een mix van creatieve begeleiding in de hele brede zin van het woord: schilderen, boetseren, rollenspel, klanken en trilling, spelen en bewegen. Samen in gesprek, gericht op bewustwording, zelfontplooiing en zingeving.

 

Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent.

 

Kunstzinnige begeleiding

  “Klei is kneedbaar net als de mens! Waar voel jij je prettig bij?”

 

Klei is een heel aards product, met klei werken geeft ontspanning en rust. Je voelt letterlijk de aarden. Klei brengt je, van je hoofd in je hart. Je hoeft niet kunstzinnig te zijn om wat uit je handen te laten komen, niets moet. Heb moed om niets te moeten maar het te laten ontstaan waar JIJ blij van wordt. Samen gaan we op pad om deze wereld te verkennen, jij bestuurd de bus waar ik in mee rij. Wil jij doormiddel van creativiteit jezelf ontdekken, persoonlijkheid laten groeien of misschien gewoon,….. omdat het fijn is om,

* Een persoonlijk cadeau te maken om te geven.
* iets leuks voor jezelf te doen, omdat je nu eenmaal graag iets om handen hebt.
* Een persoonlijke Urn te maken, alleen of gezamenlijk. Hierdoor krijgt afscheid en verlies aandacht.

 

 

 

 

 

Creativiteit kan je helpen bij onder anderen,

  • Burn out
  • Persoonlijkheidsontwikkeling
  • Rouwverwerking
  • Perfectionisme

Denk jij, dat ik iets voor je mag betekenen,
stuur mij gerust een mail en ik neem altijd contact met je op.

Met creatieve groet zeg ik Tot ziens

 

 

 

 

 

Re-integratie 

Soms komen mensen in een situatie waarin werken niet meer mogelijk is. Ze zijn hun baan kwijtgeraakt, ze kunnen niet op eigen kracht aan de slag komen. Ze zijn vastgelopen en zitten voor langere tijd ziek thuis. Deze mensen zijn aangewezen op een re-integratietraject. Kunstzinnige therapie helpt hen aan inzicht in hun wensen en talenten.

Burn-out

Herstellen van de verbinding. Jij en dat wat je doet.
Als iemand langere tijd op de tenen heeft gelopen is er een gewenning ontstaan aan het drukte en veel dingen tegelijkertijd te doen. Het is heel moeilijk jezelf tot stilstand te brengen en in het moment zelf aanwezig te zijn.  Je te verbinden met wat je doet, aandacht te hebben voor waar je mee bezig bent. Dat betekent ook: stoppen met plannen en vooruitdenken.

Aan de hand van een intensief programma gaan we samen kijken naar wie je nu bent en wie je wil zijn.

" Je belastende verleden omzetten - in het -  positieve heden".

 

Psychische klachten

Ik begeleid mensen met Psychische klachten.  Door langdurige begeleiding in huiselijke sfeer werken we aan vertrouwen, zelfcompassie en perfectionisme persoonlijkheid krijgt kans om te groeien.  Creativiteit is een hulpmiddel in zingeving, structuur en het creëren van rust in een veilige omgeving.  Als nodig is begeleid ik ook buiten de deur, ik noem dit sociaal training, samen op pad met angst.  Leren omgaan met je eigen persoonlijkheid dat mogen wij allemaal leren. Ik probeer je stapje voor stapje mee te nemen samen er naar streven dat je zelf buiten de deur activiteiten durft te onder nemen. 

Samen gaan we kijken hoe we jou persoonlijkheid kunnen laten groeien.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Tarieven

In overleg

 

Locatie
De gesprekken vinden plaats bij LevensKracht Beleving. In overleg kan hier van afgeweken worden en het gesprek plaatsvinden op locatie. Eventuele reiskosten worden dan in rekening gebracht.

Vergoedingen
Sommige bedrijven vergoeden de kosten. 

 

 

Ik werk samen met;

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij;

 

 

 

 

Nieuwstraat 18

5491 VD Olland

+31 (0)413 795 129

Bel ons vrijblijvend

Openingstijden

Ma. - Do. 9.30 - 16.30 uur

Mail Ons:

info@dagbelevinglevenskracht.nl