Wie ben ik en Wat doe ik

 

 

Ik ben Jolanda Hoevenaars

 

 

 

 

 

 

Vanuit mijn atelier in Sint- Oedenrode combineer ik creativiteit en hulpverlening. Creativiteit is een heel krachtig middel dat heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier.

Ik begeleid je, wanneer je meer uit jezelf wilt halen, behoefte voelt om je verder persoonlijk te ontwikkelen. Creativiteit in zou willen zetten als middel voor re-integratie, tegen verzuim of bij het vastlopen in een loopbaan of zoekt naar meer levensgeluk. Ik bied individuele begeleiding, die helemaal op maat voor jou en jouw hulpvraag is.

Samen gaan we werken aan jouw transformatie  "Je belastende verleden omzetten - in het- Positieve heden".

Ik gebruik een mix van creatieve begeleiding in de hele brede zin van het woord: schilderen, boetseren, rollenspel, klanken en trilling, spelen en bewegen. Samen in gesprek, gericht op bewustwording, zelfontplooiing en zingeving.

 

Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent.

 

Bedrijven & Instellingen

Kunstzinnige begeleiding of coaching bij;

  • Loopbaanbegeleiding
  • re-integratie
  • burn-out of burn-out preventie
  • Beroepskeuze
  • Conflicthantering

Mensen die met plezier naar hun werk gaan, zijn minder vaak ziek. Ze leveren betere prestaties en brengen positieve energie over.

Het doel van loopbaanbegeleiding is daarom dat iemand niet zomaar een ‘baantje’ vindt, maar echt ‘op zijn plek’ komt.
De gebruikelijke loopbaanbegeleiding bestaat vooral uit veel gesprekken, testjes en trainingen. Beeldende coaching is juist gericht op doen, voelen en ervaren.

Re-integratie 

Soms komen mensen in een situatie waarin werken niet meer mogelijk is. Ze zijn hun baan kwijtgeraakt, ze kunnen niet op eigen kracht aan de slag komen. Ze zijn vastgelopen en zitten voor langere tijd ziek thuis. Deze mensen zijn aangewezen op een re-integratietraject. Kunstzinnige therapie helpt hen aan inzicht in hun wensen en talenten.

Burn-out

Herstellen van de verbinding. Jij en dat wat je doet.
Als iemand langere tijd op de tenen heeft gelopen is er een gewenning ontstaan aan het drukte en veel dingen tegelijkertijd te doen. Het is heel moeilijk jezelf tot stilstand te brengen en in het moment zelf aanwezig te zijn.  Je te verbinden met wat je doet, aandacht te hebben voor waar je mee bezig bent. Dat betekent ook: stoppen met plannen en vooruitdenken.

Aan de hand van een intensief programma gaan we samen kijken naar wie je nu bent en wie je wil zijn.

" Je belastende verleden omzetten - in het -  positieve heden".

 

Conflicthantering

Een conflict is een situatie waarin twee of meer mensen tegengestelde opvattingen of wensen hebben. Je hebt dus in ieder geval een meningsverschil. Bij een conflict speelt er echter mee dan alleen de inhoud of de kwestie op zich. Een conflict ontstaat als mensen in een meningsverschil niet meer naar elkaar luisteren en niet zomaar tot een oplossing kunnen komen. Dat komt omdat emoties en/of botsende persoonlijkheden een rol spelen. Het wordt dan erg lastig vriendelijk te blijven en naar de ander te blijven luisteren.

Samen gaan we kijken hoe we jou persoonlijkheid kunnen laten groeien, Je kunt die ander niet veranderen, wel jezelf.

 

Tarieven
Kennismakingsgesprek (30 minuten): kosteloos.
Eerste sessie (90 minuten): € 95,00 (ex. btw).
Vervolg sessie (60 minuten): € 85,00 (ex. btw).

Voor bedrijven maken wij een offerte op maat.

Locatie
De gesprekken vinden plaats bij Leef & Vind. In overleg kan hier van afgeweken worden en het gesprek plaatsvinden op locatie. Eventuele reiskosten worden dan in rekening gebracht.

Vergoedingen
Sommige werkgevers vergoeden de kosten voor werk gerelateerde problemen.

 

 

 

Nieuwstraat 18

5491 VD Olland

+31 (0)413 795 129

Bel ons vrijblijvend

Openingstijden

Ma. - Do. 9.30 - 16.30 uur

Mail Ons:

info@leefenvind.nl