Corrie

Inmiddels ga ik alweer 2 jaar naar de dagbesteding Leef & Vind en al met al nooit geen spijt van gehad. 

Dus hier 'n hint

Voor 'n toplocatie

ga je naar Leef & Vind

Bedankt Corrie

Wednesday, 07 March 2018 21:01
Els Brouwers-Ketelaars

Leef & Vind is een toegevoegde waarde in zorgland. Deze vorm van dagbeleving is een fantastisch vb. voor vele grote instanties. Je wordt gastvrij ontvangen en ze geven je echt individuele aandacht. Vooral in deze maatschappij is dat heel bijzonder. Er is geen standaard programma, de dag wordt persoonlijk ingevuld. Ook als je rust nodig hebt, kan dat in één van de diverse kamers. Een diepgaand gesprek of gezellig lachen is hier allemaal mogelijk. Wat voeding betreft, zoeken ze, samen met de cliënt, naar heerlijke vervangingen bij een eventueel dieet. Hierdoor voel je je echt belangrijk. Jolanda & Carien zijn warme mensen met een hart van goud, die echt willen zorgen voor een ander. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier mag komen ! 

Friday, 07 October 2016 10:20
Ger
Wat een warme verrassing!!

Op een wandeling vanuit D'n Toel kwam ik vanochtend langs jullie accommodatie, geheel onbekend met jullie werk of doelgroep. Ik werd ...overrompeld met een warm gevoel, alleen door het zicht op het pand. Wat een vriendelijke en lieve uitstraling!. Toen een van de begeleidsters haar hoofd om de deur stak en het een en ander vertelde over doelgroep en werksoort werd ik nogmaals geraakt. Zelf ben ik 43 jaar werkzaam geweest in de zorg voor verstandelijk beperkte mensen en wat ik nu zag was een verademing. Zo kan het dus ook.
Hartelijk bedankt voor het aanboren van zoveel warme sensaties.

Friday, 15 September 2017 13:59
Marjon van de Voort

Lieve dames,

 

Ik wist niet wat ik kon verwachten van een workshop , maak een ocean-drum.

Wat heb ik vandaag een leuke, fijne dag gehad bij jullie.

Deze dag was een feestje en jullie 2 waren het cadeautje.

 

Dankjewel

Lieve groet Marjon 

Saturday, 16 September 2017 21:24
carolien

Was een super ervaring. Wat een mooi weekend met een lieve co drummaker en slagroom op de taart een super mooie sjamanen drum. Kei bedankt Jolanda voor alle nieuwe inzichten en nieuwe stukken waar ik mee aan de slag kan.??

Thursday, 02 November 2017 23:02
Powered by JoomVita VitaBook