Droomtijdconcert

 

 

“Alles is klank     –     Alles trilt”

Sjamanistische klankhealing

De kern van je Ziel resoneert met deze klank en trilling. Als je hiervan bewust bent kun je in harmonie zijn met jezelf en de wereld daar omheen. Met liefdevolle aandacht neem ik je mee met mijn klanken en begeleid jouw droomreis. Laat je meevoeren door het geluid van de oceandrum, sjamanedrum, klankschalen en fonetische zang, ik raak je liefdevol aan en laat je lijf de energie ervaren. Liggend op een matje in een ontspannende omgeving is het mogelijk dat je zo in een diepere bewustzijn komt wat een reinigende werking heeft op lichaam en geest.

Door een cirkel van geborgenheid te creëren nodig ik je uit om te komen dromen op de klanken en trillingen die er zijn.

Jou Droomreis!! Je hoeft alleen maar te gaan liggen.

Het dromen begint om 19.45  uur. Deur gaat open vanaf 19.15 uur Koffie & thee aanwezig.

Droom-meditatie / klank healing; Donderdag 31 okt. – Donderdag 28 nov. – Donderdag 19 Dec. 2019

De kosten; Vrijwillige bijdragen. Geef je op via mail of facebook want vol is vol
In 2020 starten we weer op Donderdag 30 januari

 

 

 

 

Zaterdag 16 November  Klank Healing inclusief Energetische behandeling;

 

In samenwerking met Miranda van Kessel www.mirandamassage.nl

 

 

Bij binnen komst ontvangt u een reiniging en mag u plaats nemen op de massage tafel Daar mag u van Miranda een energetische behandeling ontvangen. Jolanda zal tijdens de behandeling haar klanken laten stromen zoals die voor je bedoeld zijn. Hierdoor heeft de behandeling een diepere uitwerking  je kunt je nog dieper ontspannen en je mee laten stromen op de klanken en trilling die er in het moment zijn.

Individuele Sessie duurt 90 min.  investering in jezelf €80,-

Of een samen met zijn twee behandeling duur 90 min. investering voor samen € 120,-

Geef je op via mail.

 

Ik kom ook graag op locatie.

Kosten bespreekbaar.

Sjamanendrum maken

  

 

            

 

 

                                                       Een driedaagse workshop

De sjamanendrum is een bijzonder instrument dat door iedereen te bespelen is. Door het geluid met zijn bijzondere trilling maak je verbinding met je eigen ritme en met de hartslag van moeder aarde. Het geluid van de drum is een oertaal, een emotie die je aanraakt en meeneemt op reis naar je eigen kracht. Bij het drummen sla je zoals je hart en gevoel je ingeeft. Het brengt je tot rust en zet voor even het denken stil, het kan je in een meditatieve toestand of trance brengen. De drum helpt je om te aarden en jezelf en anderen te helen. Je kunt je drum ook gebruiken voor rituelen, trancereizen en ceremonies.

Een drum brengt vreugde.

De grootte van het frame, huidsoort met de bewerking van de huid bepalen de uiteindelijke klank en energie van jouw eigen unieke persoonlijke drum. De kracht en energie uit het leven van de boom en het dier krijgen een tweede leven, een nieuwe stem. Je ontvangt je frame en legt de eerste verbinding. Voordat je aan het werk gaat, maak je contact met het door jou gekozen dier en vraag je het dier toestemming om zijn huid te mogen gebruiken. Tijdens het maken van de drum kom je in je eigen proces van inzichten. Je kunt je drum in je eigen tempo vorm geven. Het proces van verbinden en creëren kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Aangezien huiden weersgevoelig zijn, bespan je de drum met speciaal touw eventueel in combinatie met houten kralen en versiersels.

Voordat je je drum mee naar huis neemt, wordt deze met een ritueel ingewijd. Na het opspannen van de natte huid moet je drum drogen om de oerklanken volledig tot z’n recht te laten komen.

Samen plannen wij na afloop een terugkomdag.

We gaan samen zien hoe je drum geworden is, we delen elkaars ervaringen, gaan samen drummen, de trilling en klanken laten stromen.

Vind jij het leuk om je te verbinden met een bijzonder instrument?

Ik kom graag op locatie om een drum te bouwen.

Ik werk individueel of in kleine groepen.

Stuur mij een mail met je gegevens en ik neem contact met je op.

Voelt het beter om op je eigen locatie een drum te maken, neem gerust contact met mij op dan kijk we samen naar de mogelijkheden.

 

Nieuwstraat 18

5491 VD Olland

+31 (0)413 795 129

Bel ons vrijblijvend

Openingstijden

Ma. - Do. 9.30 - 16.30 uur

Mail Ons:

info@dagbelevinglevenskracht.nl